Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WIN! Fiets met cycling.be de 12e Touretappe in de Pyreneeën

Ben jij vrij van 5 t.e.m. 7 juni en heb je goede fietsbenen? Lees dan vooral hier verder hoe jij met je fietspartner gratis mee kan met cycling.be naar de Pyreneeën om te fietsen op het parcours van de 12de etappe in de Tour de France!

De 12de rit in de Tour de France belooft vuurwerk. De etappe Lannemazan – Plateau de Beille wordt de zwaarste bergrit in de Pyreneeën en zeker de mooiste. En dat kan jij zelf ervaren! Van 5 tot 7 juni trekt een reportageteam van cycling.be naar de Pyreneeën om deze etappe zelf te fietsen. In ons Tour-nummer van juli brengen we uitgebreid verslag.

Maar er is meer. Vier lezers mogen gratis met ons mee om deze mythische etappe te fietsen. Wil jij kans maken, reageer dan vliegensvlug en vertel ons waarom jij onze man of vrouw bent! Wees snel, want op dinsdag 26 mei maken we de winnaars bekend.

Je moet je kunnen vrijmaken van vrijdag 5 tot zondag 7 juni en je moet een dagetappe van 135 kilometer in de bergen aankunnen (4 cols: Portet d’Aspet, Col de la Core, Port de Lers en Plateau de Beille).

Voor de vluchten, transfers, overnachtingen, avondmaal, huurfiets en cycling.be-outfit zorgen wij, in samenwerking met Brussels Airlines en CRT Midi-Pyrénées.

Hoe neem je deel? Klik hieronder op de link naar onze Facebookpagina en vul daar bij de reacties onder de wedstrijd in waarom jij moet winnen. Denk eraan: jij en je fietspartner moeten vrij zijn van 5 t.e.m. 7 juni. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op dinsdag 26 mei.