Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WIN je startplaats voor Red Bull Tout Droit!

Red Bull Tout Droit komt eraan dit weekend. Op zaterdag, een dag voor het BK veldrijden, kunnen de amateurs hun crosskunsten tonen én een Specialized winnen. Dankzij cycling.be kun jij nog snel je deelname winnen!

Red Bull Tout Droit is een uniek concept waarbij je in één rechte lijn van punt A naar punt B moet. Je moet die 1,2 km, vol typische veldritobstakels en natuurlijke hindernissen, zo snel mogelijk overbruggen. En daarenboven wint de snelste tijd van de dag een Specialized Crux ter waarde van 1399 euro! Voor deze cross nieuwe stijl moet je zaterdag 9 januari in Moerkerke (Damme) zijn. Ook toeschouwers zijn trouwens van harte welkom om van het spektakel te komen genieten.

De inschrijvingen voor dit unieke event zijn afgesloten, maar cycling.be mag de laatste twaalf startplaatsen, zes voor de MTB- en zes voor de cyclocrosswedstrijd, weggeven. Een deelnamebewijs heeft de waarde van 10 euro en omvat je startnummer, food&drinks, massage, fietsherstellingen en een kans op de Specialized Crux.
Wie deelneemt, checkt best ook even de tips van Paul Van Den Bosch (zie afbeelding).

Wat moet je daarvoor doen? Simpel! Klik hieronder op de link om naar de Facebookpagina van cycling.be te gaan, scroll naar het bericht met deze wedstrijd, like en deel dat bericht en stuur daarna een privé (!) bericht naar cycling.be met een antwoord op deze prijsvraag: wie won vorig jaar de Red Bull Tout Droit All Star Race in Antwerpen?

Red Bull Content Pool