Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wolvenberg zet deuren open op Open Bedrijvendag

Op zondag 1 oktober neemt Wolvenberg, distributeur van o.a. Sportful, Castelli, Uvex, Enervit, Roeckl e.a., deel aan Open Bedrijvendag. Dat biedt de bezoekers een unieke kans om er achter de schermen te kijken, sporters te ontmoeten of deel te nemen aan de leuke activiteiten .

VOKA Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevent in België met jaarlijks 600.000 mensen die achter de schermen kijken bij interessante bedrijven. De bezoekers in Kontich worden die dag ondergedompeld in de wondere wereld van alle merken die door Wolvenberg worden verdeeld, hun producten, techniek en historiek. Kosten noch moeite worden gespaard om er een echt wielerfeest van te maken.

Je zult je er niet vervelen, wat er zijn meer dan 50 leuke activiteiten, zoals:
* Altijd al willen weten hoe een helm wordt gemaakt of hoeveel ‘gear’ een prof krijgt per jaar? Doe de Poron-test of Hot Pack challenge en kom proeven van alle Enervit-producten. Of kleed je eens als een echte Alpinestars-downhiller.
* Laat je inspireren door enkele coole custom designs en kom zien wat we voor jouw team/bedrijf kunnen doen.
* Ontdek de originele Gabba en waarom de helft van het peloton hem stiekem gebruikt.
* Vereeuwig je dank aan Contadors offensieve stijl en teken het ‘Thank you’-charter.
* Servais Knaven komt de rode Vuelta– en gele Tour-streep bijplaatsen op het Sky-overwinningspaneel en komt daarvoor langs met de Team Sky-ploegauto.
* Of kom een praatje maken met een van de aanwezige Wolvenbergambassadeurs, zoals triatleten Sofie Goos en Marten Van Riel, ultrarenner Kristof Allegaert, Servais Knaven en Arnaud De Meester.
* Bewonder een etappe uit de reeks ‘mijn peloton’ van artiest Jef Sterckx.
* Natuurlijk passeren alle Wolvenberg-merken doorheen de dag frequent op de non-stop modeshows, waar u kan nakaarten bij de drankenstand ten voordele van To walk again.
* Tot slot is er een pop-up tentoonstelling van Paul Van Bommel met zowat alle kleuren fietstruien waar u aan kan denken.
* Voor de kleintjes is er doorlopend een begeleid springkasteel, grimme en glitertattoos voorzien, en is er een inititatie op een eenwieler.

Zoals het een fietsbedrijf betaamt, legt Wolvenberg alle bezoekers met de fiets in de watten en voorzien ze een echte fiets-valletservice. U ziet het, meer dan genoeg te doen voor een boeiende dag. De deuren gaan open vanaf 10u en sluiten rond 17u. De gebouwen van Wolvenberg bevinden zich in Kontich, Mouterij 10a.