Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zwift 2 maand gratis voor Strava Premium-leden

Strava gaat een samenwerking aan met Zwift, waardoor Strava Premium-leden elk jaar twee maand lang gratis gebruik kunnen maken van Zwift, een computergame waarmee je op de rollen met/tegen andere gebruikers kunt fietsen/trainen.

Het leuke aan Zwift is dat er een interactief game-element wordt toegevoegd aan het anders saaie binnenshuis trainen op de rollen. Dat maakt het socialer en leuker. Het spel combineert het best met een moderne Smart-trainer, zodat de weerstand zich automatisch aanpast aan het parcours. Voor meer uitleg over Zwift, klik door op de link onderaan dit artikel.

Na een lange testperiode waarin iedereen het spel gratis kon uitproberen is Zwift betalend geworden. Je moet er nu maandelijks 10 dollar voor ophoesten. Wel zijn er enkele functies bijgekomen, zoals de trainingsprogramma’s, waardoor je gerichter kunt trainen. Je kunt Zwift trouwens nog altijd gratis downloaden en twee weken (max. 50 km) uitproberen.

Ben je al Strava Premium-lid (54,99 euro per jaar of 5,49 euro per maand), dan krijg je twee maand per jaar gratis toegang tot Zwift. Dat is wel handig voor de koude, natte maanden die er zitten aan te komen. Als Strava Premium-lid heb je op het populaire trainingsplatform ook al toegang tot trainingstips, -video’s en -planningen.